Sebastian znowu pobiegnie.

Sebastian Bibro – młody nowotarżanin dokonał czegoś niezwykłego. W 12 dni przebiegł całą Polskę – od Zakopanego po Gdańsk.

Teraz znowu pobiegnie – tym razem dookoła Tatr. Wystartuje 25 czerwca 2016 roku o 19.45 z płyty nowotarskiego rynku.

Wszystko dla małej Ani Garcarz, która od urodzenia walczy z nowotworem. Jest po amputacji nóżki. Pokonała raka i niebawem znajdzie się pod opieką ortopedów. Będziemy na bieżąco informować o jej postępach.

Jeśli chcesz wspomóc inicjatywę Sebastiana możesz wpłacić na konto Fundacji

53 1240 1574 1111 0010 3480 6570 z dopiskiem „BIEG dla Ani Garcarz”.
Fundacja im. Adama Worwy,  os. Nowe 23d  34-400 Nowy Targ
IBAN:  PL 53 1240 1574 1111 0010 3480 6570                /konto zlotówkowe
 BIC/SWIFT – PKOPPLPW

Ania w dniu pierwszych urodzinAnia w dniu pierwszych urodzin

Bieg przez Polskę – 27 czerwca – 8 lipca 2015r

Wystartował 27 czerwca 2015 roku w Kuźnicach. Swój bieg ukończył, tak jak zaplanował – 8 lipca 2015 na molo Brzeźnie w Gdańsku.  Ta niezwykła inicjatywa spotkała się z życzliwym przyjęciem wielu osób. Sebastian biegł dla naszej podopiecznej – małej Ani Garcarz, która w takcie biegu skończyła roczek. Jak pisze Mama Ani – Karolina na facebooku:  „Daty coś do siebie mają. Rok temu 8 lipca Ania walczyła na bloku operacyjnym była to operacja ratująca życie. Dzisiaj jest to dla nas również dzień którego nie zapomnimy do końca życia Sebastian Bibro dobiegnąl do Gdańska dla naszej córeczki. Dziękujemy z całego serca…”.

My również dziękujemy Sebastianie. Za wspaniałą inicjatywę, wrażliwe serce. Za to, że pokazałeś, że można zrobić coś wielkiego dla drugiego człowieka.

Ania niebawem znajdzie się pod opieką ortopedów. Będziemy na bieżąco informować o jej postępach.

Jeśli chcesz wspomóc inicjatywę Sebastiana możesz wpłacić na konto Fundacji

53 1240 1574 1111 0010 3480 6570 z dopiskiem „BIEG dla Ani Garcarz”.
Fundacja im. Adama Worwy,  os. Nowe 23d  34-400 Nowy Targ
IBAN:  PL 53 1240 1574 1111 0010 3480 6570                /konto zlotówkowe