PODZIĘKOWANIA DLA PANÓW MATEUSZA ZIÓŁKO I ARKADIUSZA ŻURECKIEGO

Dnia 11 listopada 2016 roku w Hotelu nad Przełomem w Sromowcach Niżnych dzięki życzliwości właścicieli – Marty i Roberta Miś miało miejsce niezwykłe wydarzenie. Dla naszej podopiecznej – Marii Iwony Nowak z Niedzicy zagrał i zaśpiewał Mateusz Ziółko razem z Arkadiuszem Żureckim. Goście dopisali i jak mówił artysta – w sali unosiło się dobro. Przepiękny koncert, ciepłe słowa skierowane przez pana Mateusza do widowni, ale również do Marysi, która wraz z Mamą i kuzynem była na sali stworzyły wspaniałą atmosferę. „Jesteśmy tu wszyscy dla niezwykłej dziewczyny – Marysi. Gratuluję Ci odwagi Marysiu, bo trzeba wielkiej odwagi, by prosić o pomoc dla siebie” – powiedział pan Mateusz Ziólko.

Dziękujemy z całego serca panu Mateuszowi za to, że poświęcił swój czas i podzielił się swoim talentem. Dziękujemy również panu Arkadiuszowu Żureckiemu. Mówi się dzisiaj wiele o tym że światem rządzi pieniądz – tymczasem obaj panowie zrobili to tylko i wyłącznie dla Marysi.

Wielkie podziękowania kierujemy na ręce państwa Marty i Roberta Miś – za ich otwartość, gotowość pomocy i wielkie serca.

Dziękujemy panu Przemysławowi Zachura, który przeprowadził w trakcie koncertu licytację.

Dziękujemy tym, którzy odpowiedzieli na nasze zaproszenie i wsparli leczenie Marysi – wspaniałym gościom i darczyńcom a takżze cudownym wolontariuszom i ich opiekunowi Wojtkowi Grzybkowi.

Dziękujemy Jadzi Sójce, Michałowi Zachwieja i naszemu niezawodnemu Zbyszkowi Krauzowiczowi – którzy pomogli w organizacji koncertu.