Piękny początek roku:)

Trzy bardzo intensywne dni, dzięki którym pomogliście Anulce i Staszkowi:) – dwie wspaniałe inicjatywy pod patronatem Burmistrza Miasta Nowy Targ – pana Grzegorza Watychy. Zorganizowane przez ludzi o wielkich sercach dla podopiecznych Fundacji im. Adama Worwy – małej Ani Garcarz z Waksmunda i Staszka Mrugały pochodzącego z Szaflar.
Mnóstwo pozytywnej energii.

1.01.2016r, godz 18.00 – Winter Clasic2. Impreza w całości dla małej Ani.

Efekt finansowy: 16 113,42 zł; 21,10 Euro , 5 Puna i 2 korony szwedzkie. W tym darowizny od klubów: Podhale Nowy Targ (1080,00zł) , Cracovia (1200,00zł), GKS Tychy(1000,00zł) Jastrzębie (240,00zł). Chłopaki nie dość, że zrobili cudną rzecz to zachęcili innych.

Podhalańska Zima z Gwiazdami – dla Ani i Staszka.

2.01.2016r. Mecz Hokejowy – Artyści vs Rajdowcy i Przyjaciele ale również przepiękna Rewia na Lodzie Walley Ice Story.
Zbiórka do puszek – 9324,77 zł licytacja 9 600,00zl

3.01.2016r Zawody Narciarskie na Długiej Polanie + Rajdowe Show.

Zbiórka do puszek 1384, 20 zł

Licytowany na Meczu piękny bałwan to dzieło ucznia IV Gimnazjum MCE w Nowym Targu Tomasza Mikołajczyka. Z licytacji uzyskano 400zl.

Jesteśmy bardzo wdzięczni organizatorom, Burmistrzowi Miasta panu Grzegorzowi Watycha, pani Burmistrz Joannie Iskrzyńskiej Steg, tym wszystkim, którzy przekazali przedmioty na licytację, prowadzącym imprezę oraz licytację panom Irkowi Bieleninikowi oraz Bolesławowi Para a także pani Marcie Zagórskiej .

Dziękujemy wszystkim, którzy uczestniczyli w tych pięknych wydarzeniach a także – PRZEDSTAWICIELOM MEDIÓW oraz ratownikom medycznym którzy zabezpieczali mecz.